top of page
StudioPhylicia_Laura_23.jpg

Krijg meer bereik, oprechte connecties en meer plezier op social media

e-book  'Social media kickstart voor de politiek'

Herkenbaar?

Je bent politicus, fractiemedewerker of bestuurder en al een tijdje bezig met social media. Je hebt je al meerdere keren voorgenomen om je er nu écht eens in te gaan verdiepen. Want je weet dat er meer uit jouw social media gebruik te halen valt: je wil meer oprechte connecties met de mensen waarvoor jij in de politiek zit (inwoners), een sterker politiek profiel, meer bereik en bovenal: meer plezier.

 

Dus, daar zit je dan: achter je computer of het scherm van je telefoon maar weet je niet waar je moet beginnen. Je doet eigenlijk maar wat. Postje hier, retweet daar. Maar je krijgt niet het resultaat wat je wil en legt het vervolgens weer naast je neer. "Social media en politiek gaan nou eenmaal niet goed samen." denk je.

Maar dit hoeft niet zo te zijn!

Hoe zou het voor je zijn als...

...de energie die jij in social media steekt, zich echt terugbetaalt in betrokken volgers, vertrouwen en volgers die oprechte interesse hebben in jouw (politieke) verhaal?

...je precies weet welke content je moet maken om jouw profiel te bouwen en te versterken?

...jouw volgers je vertrouwen, precies weten waar je voor staat en bij de volgende verkiezingen hun stem aan jou geven?

StudioPhylicia_Laura_15.jpg

Laura's e-book maakt sociale media toegankelijk en behapbaar. Je leert niet alleen betere posts te maken, maar vooral ook wat waardevolle interactie uitlokt. Dankzij de tips uit het e-book heb ik zonder al teveel moeite een mooie sociale media campagne kunnen opzetten. Absoluut een aanrader voor (aspirant) politici en eigenlijk iedereen die sociale media ook wil gebruiken voor campagnes over maatschappelijke vraagstukken.

- Kandidaat Tweede Kamerlid

StudioPhylicia_Laura_85.jpg

In de afgelopen jaren heb ik keer op keer gezien dat je pas echt resultaat haalt uit social media gebruik - of het nou gaat om het verkopen van producten of het creëren van vertrouwen bij kiezers - wanneer je een ijzersterke strategie hebt. Een fundament voor je communicatie waarop je verder kan bouwen. Waarmee het glashelder is wat je moet posten en op wie je je moet richten.

 

Ik maakte talloze strategieën voor politici, veranderde ze en zag en bestudeerde de effecten. Mijn aanpak, ervaringen en learnings heb ik allemaal in dit e-book gestopt: Social Media Kickstart voor de Politiek. Zodat jij een strategie kan maken die voor jou werkt en ervoor zorgt dat je jouw tijd op social media efficiënter besteed, meer vertrouwen creëert bij je volgers en meer plezier haalt uit social media. 

Wat krijg je precies?

✅   75 pagina's

✅   7 hoofdstukken

✅   11 opdrachten

✅   Gratis contentkalender download

 

In dit e-book bouw je aan de hand van zeven hoofdstukken aan jouw social media strategie die zorgt voor een ijzersterk profiel, je die mensen bereikt waarvoor je het doet en je meer plezier haalt uit de oprectie connecties die je op social media maakt.

Soft Minimalist Download Multiple Device

27

Het e-book is toegankelijk en geeft richting aan niet alleen je online profiel. Maar ook je drive als politicus. Waarom doe je ook al weer wat je doet! Ik post nu gerichter vanuit mijn kernwaarden en richting een ijkpersoon. Maar nog belangrijker, ik reageer ook meer. Dus minder zenden en meer interactie.

- Marije Mostert, raadslid D66 Den Haag

Dit is wat je gaat leren

In dit e-book bouw je aan de hand van zeven hoofdstukken aan jouw social media strategie die zorgt voor een ijzersterk profiel, je die mensen bereikt waarvoor je het doet en je meer plezier haalt uit de oprectie connecties die je op social media maakt.

1 | Profiel maken

Krijg in kaart wat jouw verhaal is en daarmee jouw unieke propositie voor jouw volger.

2 | Doelen stellen

Kom erachter wat je uit social media zou willen halen. Weet wanneer het voor jou geslaagd is.

3 | Je publiek

Voor wie ben jij er met jouw verhaal? Wie is jouw ideale volger en hoe ga jij deze persoon aantrekken met jouw content.

4 | Content maken

Je maakt contentpijlers, leert over verschillende soorten content waardoor jij altijd inspiratie hebt voor nieuwe posts.

5 | Structuur en planning

Je maakt een plan waardoor je de tijd die je aan social media besteedt efficiënt inricht.

6 | Hashtags

Je leert hoe hashtags werken waardoor je jouw bereik weet te vergroten door middel van hashtags.

7 | Interactie

Je krijgt een bak aan hands-on tips waarmee je jouw interactie aanzienlijk verhoogd wanneer je meer oprechte connecties maakt.

⭐ BONUS

  • Gratis contentplanner downoad

Over Laura

Ik ben Laura en ik wil jou helpen om meer impact te maken op social media. Ik geloof wanneer jij jouw politieke verhaal omzet naar relevante en waardevolle social media content, je meer mensen kan bereiken en kan raken.

Ik ben een bonk aan enthousiasme, creativiteit en ken de politiek-bestuurlijke realiteit (hé, dat rijmt!). Mijn missie is om jou te helpen via social media je bereik en impact te vergroten, om op die manier meer mensen in aanraking te laten komen met de politiek. Dit doe ik door jou te voorzien van een strategie, kennis en tools om jouw social media kanalen optimaal in te zetten.

StudioPhylicia_Laura_65.jpg
bottom of page