top of page
Elke maand moeiteloos zichtbaar met mijn bewezen done-for-you content formats
1.png

CONTENTCLUB

VOLGENDE RONDE VERWACHT: EIND APRIL

De ContentClub is voor raadsleden, Statenleden en lokale bestuurders die consistenter willen posten op hun social media accounts en hun plannen, beleid en politieke werk laagdrempelig en toegankelijk willen maken voor inwoners.

Ik bedenk iedere week contentideeën voor je die jij alleen maar hoeft in te vullen. Hierdoor leer je precies welke mechanismen en trucjes ik toepas om inhoud te transformeren naar toegankelijke, laagdrempelige en aansprekende content die zorgt voor meer interactie met inwoners.

Het resultaat: een politicus die zichtbaar is op social media, waarvan volgers precies weten wat waar die voor staat en die leuk is om te volgen.

PROBEER CONTENTCLUB UIT

De club is op dit moment gesloten voor nieuwe leden, maar als je je inschrijft op de wachtlijst krijg je een gratis contentformat van me die je alvast kan uitproberen. Pas op: dit levert je gegarandeerd interactie op. Gebruiken op eigen risico. Én je bent de eerste die het hoort als de club weer open gaat.

Wachtlijst

DIT GAAN WE DOEN

WEKELIJKS NIEUWE CONTENTTEMPLATES

Schermafbeelding 2024-01-13 om 23.17.59.png
Schermafbeelding 2024-01-13 om 23.18.09.png
Schermafbeelding 2024-01-13 om 23.21.49.png

Iedere week bedenk ik jouw content met uitleg, scripts, teksten en suggesties voor beeld met als doel: meer interactie met die inwoner.

MAANDELIJKS PERSOONLIJK ADVIES

Kopie van ContentClub.png

Maandelijks doen we een  ContentBootcamp waarin je mij om persoonlijk advies kan vragen.

TOEGANG TOT MIJN MASTERCLASSES

ENGAGEMENT ACCELERATOR PACK (1).png

Je krijgt toegang tot mijn drie belangrijkste masterclasses zodat jij jezelf in de startblokken zet voor succes!

StudioPhylicia_Laura_85.jpg

JE HAD HET JE NOG ZO VOORGENOMEN...

Toen je startte aan jouw termijn als volksvertegenwoordiger of bestuurder zag je het helemaal voor je: jij gaat die politicus zijn die online zichtbaar is om zo de kloof tussen politiek en inwoner te dichten.

Alleen valt het in werkelijkheid tegen…

Je voelt echt een enorme drive om dit te doen en je ziet ook dat het belangrijk is, maar je houdt het maar moeilijk vol want let's be honest: volksvertegenwoordiger of bestuurder zijn kost je veel tijd en er komt meer op je af dan je van tevoren had bedacht: stukken, vergaderingen, werkbezoeken en brandjes die je moet blussen.

 

Ondertussen probeer je alle ballen hoog te houden: je raadswerk, baan, gezin, sociale leven… Oh, en een avondje op de bank met het nieuwe seizoen van je favo serie staat ook nog ergens op het lijstje.

Je raakt enorm geïnspireerd door al die raadsleden en bestuurders die post na post op Instagram plaatsen (en super veel interactie hebben), maar inmiddels irriteert het je ook. Je hoort jezelf regelmatig denken: Fijn voor jou, maar leg me eens uit: HOE DAN?

Het antwoord is in ieder geval niet ‘harder werken’ en ook niet 'meer tijd eraan besteden'. Want dat doe je nu al een tijdje. En laten we eerlijk zijn, de hoeveelheid interactie die je nu hebt met jouw social media inzet, is nog lang niet waar je het wil hebben.

"HOE MAAK IK DIT ONDERWERP IN VREDESNAAM LEUK VOOR SOCIAL MEDIA?"

👆🏻Dit denk je elke raads- of statenvergadering als je wéér zo'n geweldige bijdrage had over dat ene thema dat zo belangrijk voor je is. En je je hoofd weer moet breken over hoe je dit aan de man krijgt. Op het fractieaccount wordt wel wat geplaatst, maar jij ziet ook dat dit niet heel veel zoden aan de dijk zet.

 

Jij wil ook die toegankelijke politicus of bestuurder zijn die door inwoners wordt gevonden en die de politiek leuk en toegankelijk maakt, maar je hebt iemand nodig die jou laat zien welke berichten werken, hoe je die ene bijdrage omtovert naar een goed social media bericht en die je uitlegt hoe je gaat van krekels bij iedere social media post, naar meer interactie met die inwoner.

En precies dat... is het geheim!

 

Je hoeft dit wiel namelijk helemaal in je eentje uit te vinden. I’ll let you in on a little secret: de meeste politici en bestuurders die jij online ziet shinen, hebben gewoon om hulp gevraagd.

stop met twijfelen, start met doen

Er is geen ruimte voor twijfel over of je content goed of fout is of je moet een ingewikkeld onderwerp moet, want je krijgt als je lid bent van ContentClub toegang tot mijn bewezen contentformats, masterclasses en persoonlijk advies van mij.

Deze formats werkte voor tientallen van mijn klanten en zorgden bij hen voor meer interactie, bereik en gewoon meer plezier in het gebruiken van social media. 

Ik ga je helpen om de goede content te maken, met de juiste inhoud en om in ACTIE te komen.

MET CONTENTCLUB

❌ Niet weten hoe je een lastig onderwerp moet vertalen naar social media content

❌ Alles in je eentje moeten doen en geen hulp hebben

❌ Social media zien als enorme tijdsinvestering

❌ Zomaar wat doen

❌ Eindeloos dingen uitproberen, geen resultaat zien en moedeloos worden

❌ Niet consistent kunnen volhouden

GAAT DIT ERUIT...

✅ Ieder onderwerp kunnen omzetten naar social media content. Everything is content to you.

✅ Een social media sidekick hebben die je maandelijks persoonlijk helpt.

✅ Superveel tijd besparen omdat je zelf je content niet meer hoeft te bedenken.

✅ Die dingen doen die echt zorgen voor meer interactie.

✅ Meer interactie en bereik.

✅ Bouwen aan een consistente gewoonte. Na 3 maanden weet je niet beter.

...EN DIT ERIN.

"Krijg nou wat! Dit werkt!"

IMG_8304.jpg
IMG_8346.jpg
IMG_8524.jpg

CONTENTCLUB

Contentclub product.png

Er is een app

Online community en leeromgeving

Events zoals masterclasses & de ContentClub bootcamp

ContentClub is geen online cursus die je kan volgen en vervolgens 'zelf maar even kijkt wat je doet'. Het is een programma waarin ik je aan de hand neem en per week contentformats aanbied die jij kan volgen en je maandelijkse persoonlijk advies geef als je dat wil:

 

 • Accountability door maandelijkse ContentClub Bootcamp en deadlines om hier vragen voor in te dienen.

 • Drie value-packed masterclasses die ervoor zorgen dat jij set-up bent voor succes.

 • Contentformats met uitleg zodat jij niet alleen snapt wat je moet doen, maar ook waarom je het doet. 

 • Consistente zichtbaarheid op je eigen kanalen door wekelijkse contentideeën en formats.

 • Tijdsbesparing doordat je niet meer zelf na hoeft te denken over wat je gaat posten (en ik bespaar je frustratie 😉).

In de ContentClub help ik jou om die politicus te zijn die je wil zijn: toegankelijk, benaderbaar en zichtbaar bij inwoners.

DIT GAAT WE DOEN

 • Je gaat je accounts helemaal instellen zodat je jezelf in de startblokken zetten voor succes.

 • Iedere week krijg jij in een online leeromgeving 2-3 contentformats die jij kan toepassen op je eigen situatie.

 • Eén keer per maand kan je mij om persoonlijk advies vragen voor een situatie die jij tegenkomt. Ga jij bijvoorbeeld volgende maand een groot plan lanceren? Of een belangrijke motie indienen? Dan kan je mij vragen om advies en behandelen we dit in de maandelijkse ContentClub Bootcamp.

 • We gaan consistent zichtbaar zijn door de contentformats uit te voeren, te kijken wat voor ons werkt en hiervan leren.

 • We gaan bouwen aan een duurzame gewoonte waardoor zichtbaarheid op social media niet meer voelt als 'iets wat ook nog moet' maar als een vanzelfsprekendheid.

StudioPhylicia_Laura_65.jpg
StudioPhylicia_Laura_27_edited.jpg

CONTENTCLUB

2-3 contentformats per week zoals Instagramstoryscripts, canvatemplates, scripts voor posts voor LinkedIn en Facebook en uitleg over wat het doel ervan is.

Maandelijkse ContentCub Bootcamp masterclass met persoonlijk advies.

Accounts zo instellen dat ze als een magneet zijn voor je volgers.

Precies leren hoe interactie werkt en hoe je het aanwakkert.

€197

per kwartaal

€597

per jaar

WAT KLANTEN VOOR ELKAAR KREGEN

MET MIJN FORMATS
IMG_9077.jpg
IMG_7857.jpg
IMG_9DC5009B44F6-1.jpeg

JE HAALT HET MEESTE UIT CONTENTCLUB ALS...

...je al de beslissing hebt genomen dat jij nu echt gaat werken aan je zichtbaarheid en jij die politicus gaat worden die zichtbaar is, benaderbaar en laagdrempelig.

...je volksvertegenwoordiger bent in een gemeenteraad, provinciale staten, waterschap of bestuurder in één van die bestuurslagen.

...je een enorme drive hebt om zichtbaar te zijn, maar het je vanwege tijd, de overwhelming amount of stukken en werkbezoeken nu niet lukt.

...je hebt last van continue FOMO (fear of missing out), je kan elke dag wel een nieuwe strategie of social media huisstijl maken. Maar waarom dit nodig is en hoe het werkt is je een raadsel.

...je hoort wel positieve geluiden over je social media pressence maar je krijgt nog te weinig DM's, interactie en die inwoner weet je nog moeilijk te vinden. 

...je wilt graag hulp. Niet alleen iemand die vertelt hoe het moet, maar vooral wat je precies moet doen en waarom. Het gevoel dat je het niet alleen hoeft te doen klinkt als een droom.

StudioPhylicia_Laura_13.jpg
StudioPhylicia_Laura_68_edited.jpg

IK ZOU OOK WILLEN DAT IK MET EEN DRUK OP DE KNOP MEER INTERACTIE MET INWONERS KON TOVEREN

Het liefst wilde ik dat er in de instellingen van Instagram of Facebook een schakelaar zat ik die kon omschakelen naar "meer interactie met inwoners", maar die bestaat niet. 

En het liefst zou jij meer stemmen binnenhalen met één simpele social media post. 

 

Maar reality check: dat kan niet. 

Wat WEL kan is steady bouwen aan een platform dat meer interactie heeft, een oprechte connectie bouwen met inwoners en consistentie zichtbaarheid 

Daarom kan je NU instappen in ContentClub zodat jij consistent kan bouwen aan de gewoonte om zichtbaar te zijn en kan ervaren wat een lange tijd consistent zijn doet voor jouw zichtbaarheid. 

De deuren gaan op 26 januari, 21:00 dicht!

14 DAGEN NIET-GOED-GELD-TERUG GARANTIE

Ik weet zeker ContentClub super waardevol voor je gaat zijn. Denk je binnen twee weken: hier ga ik he-le-maal niets aan hebben? Stuur me dan een mail en dan krijg je het volledige aankoopbedrag terug.

Ik vraag je alleen te laten zien dat je het op zijn minst geprobeerd hebt, deal?

Door dit membership af te sluiten, loop je dus geen enkel risico.

 • Hoe werkt de intake?
  Wanneer je jouw social media scan hebt aangevraagd, ontvang je een intakeformulier met een aantal vragen. Naar aanleiding van jouw antwoorden hebben we telefonisch een kort gesprek waarin ik mogelijk nog een aantal vragen aan je stel en het verdere verloop toelicht.
 • Hoe lang doe je over de social media scan?
  Ik scan je content van de afgelopen twee maanden en de opzet van je accounts grondig. Op deze manier kan ik jou de meest waardevolle adviezen geven. Ik ben hier maximaal 2 weken mee bezig. Na deze twee weken ontvang je een mooie PDF met daarin de resultaten, tips en adviezen. In een telefoongesprek van 45 minuten licht ik de adviezen toe.
 • Kan ik naar aanleiding van de scan ook nog met je sparren?
  Tof dat je met me wil sparren! In dat geval is de strategiesessie mogelijk iets voor jou. Deze vind je hier: www.kleuropdewangen.nl/diensten/1-1-strategiesessie
 • Op welke manieren kan ik betalen?
  Wanneer je jouw social media scan hebt aangevraagd, ontvang je van mij een factuur met betaalinstructies. Ben je raads-, kamer- of statenlid? Dan kan je mogelijk gebruik maken van een persoonlijkontwikkelingsbudget!

FAQ

JE HEBT NU 2 KEUZES

JE BLIJFT HET ZELF PROBEREN

Resultaat: je stopt veel tijd en energie in je social media accounts, maar zonder goede content blijf je alsmaar op hetzelfde punt hangen. Over een jaar sta je nog precies waar je nu staat.

1

JE WAAGT DE SPRONG EN WORD LID VAN DE CONTENTCLUB

Je krijgt iedere week twee bewezen contentformats die je makkelijk zelf in kan vullen. Je bouwt aan een gewoonte die ervoor zorgt dat jij zichtbaarder wordt bij inwoners en meer interactie met hen hebt.

2

Kijk, de verkiezingen lijken nu nog ver weg en je denkt nu nog helemaal niet aan stemmen winnen maar vooral aan laten zien dat jij die betrokken en benaderbare politicus zijn die je wil zijn. 

Maar alles wat je nu opbouwt aan interactie, volgers en bereik neem je in 2026, 2027 of wanneer dan ook mee de verkiezingen in.

Are you in?

StudioPhylicia_Laura_89.jpg

GEFELICITEERD

Je bent helemaal onderaan de pagina aangekomen. Je weet nu alles.

 

Het enige wat rest is je inschrijven voor de ContentClub.

 

Heb je nog andere vragen of wil je weten of de ContentClub wel echt de beste keuze is voor jouw situatie?

Stuur me een berichtje via Instagram. Ik beantwoord elk berichtje persoonlijk!

bottom of page