top of page
StudioPhylicia_Kleuropdewangen_2022_93.jpg

Ik help je op te vallen bij jouw doelgroep zodat een stem op jou de enige logische keuze is.

1-1 online campagnetraject

Je weet dondersgoed waar je voor staat, wat je belangrijkste inhoudelijke speerpunten zijn en wat je boodschap is. Maar hierover posten op social media voelt als roepen in de woestijn.

Reacties blijven nagenoeg uit en het bereik dat het oplevert is niet wat je ervan hoopte. Je wil graag meer met social doen, maar dit levert nooit het gewenste resultaat op. Je weet niet precies aan welke knoppen je moet draaien om je bereik te vergroten, meer interactie te krijgen en zo meer vertrouwen bij je publiek te winnen.

En dat kan nogal frustrerend zijn...

Al helemaal als de verkiezingen om de hoek staan.

 

Want je wil wel graag meer contact met die inwoner, gezien worden door de stakeholders en een publiek opbouwen zodat jij straks de enige logische keuze bent wanneer zij in dat rode potlood in hun hand hebben.

Je wil mensen laten weten wat jouw plannen zijn, wat de resultaten zijn die je hebt behaald en vertellen waarom ze – bij de aankomende verkiezingen - absoluut op jou moeten stemmen.

 

Lees je dit en denk je: dit ben ik! Dan is het 1:1 online campagne traject iets voor jou.

Verkiesbaar stellen voor de Europese verkiezingen en alles uit je campagne halen?

Meld je dan hier aan voor de wachtlijst. In april heb ik 5 plekken beschikbaar.

Raadslid in een G4 gemeente

"Laura gaf me veel inspiratie voor online content en het was heel waardevol om hier vervolgens feedback op te krijgen. Ik zag hoe de kwaliteit van mijn posts en interactie met volgers vooruit ging."

Hoe het zou zijn als...

 • je meer interactie zou hebben met je doelgroep waardoor zij meer vertrouwen in je hebben, een relatie met je opbouwen en binding met je voelen.
   

 • je precies weet welke technieken en soorten content werken voor jou en je volgers, zodat je makkelijk consistent kunt blijven én daar consistent resultaat van gaat zien.
   

 • je plezier krijgt in social media en het niet meer voelt als iets wat veel tijd kost en maar weinig oplevert.
   

 • je iemand hebt die de hele campagne lang met je meekijkt zodat je er alles uithaalt wat erin zit

StudioPhylicia_Laura_65.jpg

Meet jouw online wingwoman tijdens de komende campagne...

Toen ik voor het eerst aan de slag ging voor een wethouder bereikten we met onze posts vooral haar partijgenoten, familie en fanatieke ambtenaren. Maar dat was natuurlijk niet het doel: we gingen juist voor die inwoner.⁠

Dus als de wiedeweerga keerde ik elke steen om, op zoek naar alle informatie die er maar te vinden was over Instagram, Facebook, branding, you name it.⁠

Door alles wat ik had geleerd toe te passen groeide het account tot meer dan 1.000 volgers en kwam er steeds meer interactie op gang.

Sindsdien hielp ik gedeputeerden, raadsleden, Europarlementariërs aan werkende strategieën waarmee zij hun doelgroep effectiever bereiken en zo meer interactie en gesprek hebben. Daarnaast was ik midden in de coronacrisis social media adviseur van een minister en verantwoordelijk voor alle social media content op zijn kanalen.

 

Met al deze ervaring en kennis op zak kan ik ook jou helpen zodat je meer potentiële stemmers

Anouk Gielen, Fractievoorzitter GroenLinks Noord-Holland

"Het was heel fijn dat Laura zo concreet meedenkt tijdens de campagne en dat ze snel en flexibel reageert. Ze hielp me de drempel over om het ook echt te gaan doen!"

Schrijf je in voor de wachtlijst en loop je plek niet mis!

1:1 online campagnetraject

 • Strategiesessie van ongeveer 2,5 uur. Op basis van de intake gaan we aan de slag met jouw social media strategie en de skills die jij wilt leren. Hierna kan je zelf aan de slag met je opgedane kennis.

 • Na 4 weken een coachingcall van een uur, waarin we de voortgang bespreken en we sparren over de uitdagingen die je nog ervaart.

 • Tussen de verschillende sessies door heb je mij als wingwoman. Ik werp een blik op je content als je dat wil, spot kansen waarmee jij een stapje voor hebt op de concurrentie en ben kritisch op je teksten. Je mag mij onbeperkt vragen stellen die ik zo snel mogelijk beantwoord.

 

 • Daarnaast ontvang je mij e-book 'Social media kickstart voor de politiek' t.w.v. € 27 en toegang tot de online cursus 'Instapoliticscourse' t.w.v. € 197.

StudioPhylicia_Laura_80.jpg

Schrijf je in voor de wachtlijst en claim in april één van de 5 plekken...

Diederik van Dommelen, raadslid voor de VVD in de Gemeente Rotterdam

"Het traject was heel praktisch, niet zomaar een eigen programma afdraaien maar echt luisteren naar mijn behoefte. Ik heb veel geleerd en voel me stuk zekerder op social media."

Over mij

Ik ben Laura en ik wil jou helpen om meer impact te maken op social media. Ik geloof wanneer jij jouw politieke verhaal omzet naar relevante en waardevolle social media content, je jouw doelgroep bereikt en zij de interactie met jou aangaan.

Ik ben een bonk aan enthousiasme, creativiteit en ken de politiek-bestuurlijke realiteit (hé, dat rijmt!). Mijn missie is om jou te helpen via social media je bereik en impact te vergroten om op die manier meer mensen in aanraking te laten komen met de politiek. Dit doe ik door jou te voorzien van strategieën, kennis en tools om jouw social media kanalen optimaal in te zetten.

StudioPhylicia_Laura_15.jpg
 • Hoe werkt de intake?
  Wanneer je jouw social media scan hebt aangevraagd, ontvang je een intakeformulier met een aantal vragen. Naar aanleiding van jouw antwoorden hebben we telefonisch een kort gesprek waarin ik mogelijk nog een aantal vragen aan je stel en het verdere verloop toelicht.
 • Hoe lang doe je over de social media scan?
  Ik scan je content van de afgelopen twee maanden en de opzet van je accounts grondig. Op deze manier kan ik jou de meest waardevolle adviezen geven. Ik ben hier maximaal 2 weken mee bezig. Na deze twee weken ontvang je een mooie PDF met daarin de resultaten, tips en adviezen. In een telefoongesprek van 45 minuten licht ik de adviezen toe.
 • Kan ik naar aanleiding van de scan ook nog met je sparren?
  Tof dat je met me wil sparren! In dat geval is de strategiesessie mogelijk iets voor jou. Deze vind je hier: www.kleuropdewangen.nl/diensten/1-1-strategiesessie
 • Op welke manieren kan ik betalen?
  Wanneer je jouw social media scan hebt aangevraagd, ontvang je van mij een factuur met betaalinstructies. Ben je raads-, kamer- of statenlid? Dan kan je mogelijk gebruik maken van een persoonlijkontwikkelingsbudget!
bottom of page