top of page
StudioPhylicia_Kleuropdewangen_2022_93.jpg

Ik help je op te vallen bij jouw doelgroep zodat een stem op jou de enige logische keuze is.

1-1 online campagnetraject

Daar sta je dan. De kandidatenlijst van jouw partij is net bekend geworden, het congres heeft ingestemd en nu ga jij de campagne in... Je denkt: "SHIT EN NU?"

Want laten we eerlijk zijn: als je kandidaat bent, komt er ongelooflijk veel op je af. Campagneleider vragen, campagneteam bij elkaar vegen, debatten voorbereiden, interviews regelen, ledenbijeenkomsten af. Oh ja, en je wil ook nog een online campagne voeren, want dat is toch dé manier om meer mensen te bereiken.

Laten we zeggen dat het niet de meest rustige periode is in one's life. 🥲

 

Je droomt van een killer online campagne. Een die ervoor zorgt dat je niet alleen opvalt bij de kiezer maar ook bij de landelijke campagneleiding. Je wil een statement maken. You are a force to be reckoned with.

Maar je merkt dat je er zelf niet uitkomt. Waar moet je je tijd insteken? Is TikTok het waard? En moet ik nu heel snel leren hoe je toffe filmpjes maakt?

SAY NO MORE!

YOU CAME TO THE RIGHT PLACE!

Iris-Vrolijks-1350x900-1.jpg

"Een traject met Laura is een absolute aanrader! Ze is creatief, doortastend en gestructureerd. Laura geeft kleur aan je campagne. Haar hulp met TikTok en andere social media heeft me 100% meer stemmen opgeleverd."

- Iris Vrolijks, #38 GroenLinks-PvdA, Tweede Kamerverkiezingen 2023

Hoe het zou zijn als...

...je rust ervaart tijdens je campagne omdat je zeker weet dat er aan je social media kanalen wordt gedacht. Hierdoor kan jij je focussen op je debatten en campagneacties.
 

...je precies weet welke technieken en soorten content werken voor jou en je volgers, zodat je makkelijk consistent kunt blijven én daar consistent resultaat van gaat zien.
 

...je tijdens je campagne constant complimenten krijgt van de campagneleiding omdat jouw campagne eruit springt. You're getting noticed. 😏
 

...je iemand hebt die de hele campagne lang met je meekijkt zodat je weet dat je er alles uithaalt wat erin zit.

StudioPhylicia_Laura_65.jpg

Meet jouw online wingwoman tijdens de komende campagne...

Toen ik voor het eerst aan de slag ging voor een wethouder bereikten we met onze posts vooral haar partijgenoten, familie en fanatieke ambtenaren. Maar dat was natuurlijk niet het doel: we gingen juist voor die inwoner.⁠

Dus als de wiedeweerga keerde ik elke steen om, op zoek naar alle informatie die er maar te vinden was over Instagram, Facebook, branding, you name it.⁠

Door alles wat ik had geleerd toe te passen groeide het account tot meer dan 1.000 volgers en kwam er steeds meer interactie op gang.

Sindsdien hielp ik gedeputeerden, raadsleden, Europarlementariërs aan werkende strategieën waarmee zij hun doelgroep effectiever bereiken en zo meer interactie en gesprek hebben met inwoners. Daarnaast werkte ik als social media adviseur voor verschillende ministers.

 

Met al deze ervaring en kennis op zak kan ik ook jou helpen zodat je meer potentiële stemmers bereikt.

yqWIB35s_400x400.jpg

"Dit traject heeft me geholpen meer zichtbaar te zijn op social media en mijn bereik te vergroten. Ik ben me minder ongemakkelijk gaan voelen bij het plaatsen van mijn eigen hoofd op de socials. Als kandidaat kamerlid heeft het me ook interactie, optredens in landelijke media en uiteindelijk ook stemmen opgeleverd, dat weet ik heel zeker. Plus: ik hoefde me geen zorgen te maken over planning en overzicht, want dat was allemaal goed geregeld."

- Hanneke Steen, #9 CDA, Tweede Kamerverkiezingen 2023

1:1 online campagnetraject

 • Tijdens de strategiesessie van ongeveer 2,5 uur gaan we aan de slag met jouw social media strategie en de skills die jij wilt leren. We kijken naar je positionering, je verhaal je doelgroep en plannen content in voor de vier daaropvolgende weken.

 • Na 4 en 8 weken een coachingcall van een uur, waarin we de voortgang bespreken en we sparren over de uitdagingen die je ervaart. Ook kijken we naar je agenda en plannen we content in voor de weken die erop volgen.

 • Tussen de verschillende sessies door heb je mij als wingwoman. Ik werp een blik op je content als je dat wil, spot kansen waarmee jij een stapje voor hebt op de concurrentie en ben kritisch op je teksten. Je mag mij onbeperkt vragen stellen via een trellobord of WhatsApp die binnen 24 uur beantwoord (en in het weekend binnen 48 uur).

 

 • Daarnaast ontvang je mij e-book 'Social media kickstart voor de politiek' t.w.v. € 27 en toegang tot de online cursus 'Instapoliticscourse' t.w.v. € 197.

StudioPhylicia_Laura_80.jpg

Maak gratis kennis en claim één van de 5 plekken...

Pssstt! Er zijn er nog maar 3!

Dit is hoe ik je help...

Maar vooral de enorme rust die het me gaf dat je er was om mee te denken, tekstjes klaarzette, me stap voor stap vertelde wat waar te plaatsen. Maakte dat ik me druk kon maken over andere dingen. Dat je altijd op app-afstand was.

- Hanneke Steen, #9 CDA, Tweede Kamerverkiezingen 2023

Laura gaf op een hele gestructureerde manier kleur aan de campagne. Daarmee zorgde ze ervoor dat we genoeg content hadden, pushte ze me uit mijn comfortzone en was ze scherp op dat we op tijd de content plaatste.

- Iris Vrolijks, #38 GroenLinks/PvdA, Tweede Kamerverkiezingen 2023

Over mij

Ik ben Laura en ik wil jou helpen om meer impact te maken op social media. Ik geloof wanneer jij jouw politieke verhaal omzet naar relevante en waardevolle social media content, je jouw doelgroep bereikt en zij de interactie met jou aangaan.

Ik ben een bonk aan enthousiasme, creativiteit en ken de politiek-bestuurlijke realiteit (hé, dat rijmt!). Mijn missie is om jou te helpen via social media je bereik en impact te vergroten om op die manier meer mensen in aanraking te laten komen met de politiek. Dit doe ik door jou te voorzien van strategieën, kennis en tools om jouw social media kanalen optimaal in te zetten.

StudioPhylicia_Laura_15.jpg
 • Hoe werkt de intake?
  Wanneer je jouw social media scan hebt aangevraagd, ontvang je een intakeformulier met een aantal vragen. Naar aanleiding van jouw antwoorden hebben we telefonisch een kort gesprek waarin ik mogelijk nog een aantal vragen aan je stel en het verdere verloop toelicht.
 • Hoe lang doe je over de social media scan?
  Ik scan je content van de afgelopen twee maanden en de opzet van je accounts grondig. Op deze manier kan ik jou de meest waardevolle adviezen geven. Ik ben hier maximaal 2 weken mee bezig. Na deze twee weken ontvang je een mooie PDF met daarin de resultaten, tips en adviezen. In een telefoongesprek van 45 minuten licht ik de adviezen toe.
 • Kan ik naar aanleiding van de scan ook nog met je sparren?
  Tof dat je met me wil sparren! In dat geval is de strategiesessie mogelijk iets voor jou. Deze vind je hier: www.kleuropdewangen.nl/diensten/1-1-strategiesessie
 • Op welke manieren kan ik betalen?
  Wanneer je jouw social media scan hebt aangevraagd, ontvang je van mij een factuur met betaalinstructies. Ben je raads-, kamer- of statenlid? Dan kan je mogelijk gebruik maken van een persoonlijkontwikkelingsbudget!
bottom of page