top of page
StudioPhylicia_Laura_7_edited.jpg

YES! Je hebt hem 🎉

(Je ontvangt dit verhaal ook per mail, CHECK VOOR DE ZEKERHEID JE SPAMFOLDER)

Ontzettend bedankt voor je bestelling! Jij gaat met deze masterclasses je social media game een enorme boost geven. Hieronder lees je meer informatie over de live masterclass die later plaatsvindt.

LIVE MASTERCLASSES
De komende tijd doen we maar liefst 2 live masterclasses. De datums staan vast. Kan je niet op dat tijdstip? Niet getreurd, je kan de masterclasses achteraf gewoon terugkijken. Je krijg na de masterclasses een replay toegestuurd.
 

  • Maandag 28 augustus, 20.00 uur - Online Maidenspeech Masterclass - Ik help je alle twijfels, angsten en negatieve gevoelens die je hebt bij online zichtbaarheid overboord te gooien én jouw account zo te optimaliseren dat jij moeiteloos die volgers aantrekt die jij ook echt wil: inwoners. Je ontvangt de link in de middag van 28 augustus. 

 

  • Maandag 11 september, 20:00 uur - Engagement Accelerator Masterclass - Ik leer je de 5 kritieke succesindicatoren voor meer interactie met inwoners op social media én ik beantwoord al je vragen die je hebt n.a.v. de cursus en het e-book. Je ontvangt in de middag van maandag 11 augustus een link naar de masterclass.


Mocht je op de dag van de masterclass denken: "Huh, ik heb helemaal geen link ontvangen." Check dan voor de zekerheid je spamfolder. Zit de mail zich daar niet te verstoppen? Stuur me dan even een DM op Instagram of stuur me een mailtje. Dan lossen we het op.

Ik wens je superveel plezier en succes met het binnenharken van al die leuke engagement met inwoners naar aanleiding van de masterclasses! En heb je vragen? Weet me dan te vinden via Instagram of per e-mail.

Groetjes,
Laura

bottom of page