top of page
StudioPhylicia_Laura_7_edited.jpg

YES! Je hebt hem 🎉

(Je ontvangt dit verhaal ook per mail, CHECK VOOR DE ZEKERHEID JE SPAMFOLDER)

Ontzettend bedankt voor je bestelling! Jij gaat met de Engagement Accelerator Pack jouw social media game een enorme boost geven. Hieronder lees je:
 

  • hoe je toegang krijgt tot de Instapoliticscourse;

  • een link naar mijn e-book;

  • een link naar de contentkalender;

  • en meer informatie over de live masterclass die later plaatsvindt.

INSTAPOLITICSCOURSE

Je ontvangt ieder moment een e-mail (check voor de zekerheid je spamfolder). Hierin vind je een link waarmee jij jouw inloggegevens in kan stellen. Die mail ziet er zo uit:

Schermafbeelding 2022-01-03 om 20.19_edited.jpg

Klik op de link na de tekst: "Bezoek het volgende adres om je wachtwoord in te stellen:" Vervolgens kom je op de volgende pagina terecht waar jij je wachtwoord in kan stellen.

Schermafbeelding 2022-01-03 om 20.32.05.png

Heb je dat gedaan? Dan kom je in het volgende scherm terecht en kan je klikken op 'Inloggen'. Zodra je dit hebt gedaan, ga je naar het inlogscherm waar je kan inloggen om bij de cursus te komen.

Schermafbeelding 2022-01-03 om 20.35.18.png

Kom je er om wat voor reden dan ook niet uit? Stuur me vooral een e-mail of een DM op Instagram, dan help ik je zo snel mogelijk.

E-BOOK & CONTENTKALENDER &

Het e-book en de contentkalender kan je downloaden via de instructiemail die zo in je mail belandt. ⚠️ Let op! Check je spamfolder! 

LIVE MASTERCLASS

Op maandag 11 september om 20:00 uur doen we een live masterclass. De datum staat vast. Kan je niet op dat tijdstip? Niet getreurd, je kan de masterclasses achteraf gewoon terugkijken.

  • Maandag 11 september, 20:00 uur - Engagement Accelerator Masterclass - Ik leer je de 5 kritieke succesindicatoren voor meer interactie met inwoners op social media én ik beantwoord al je vragen die je hebt n.a.v. de cursus en het e-book. Je ontvangt in de ochtend van maandag 11 augustus een zoomlink naar de masterclass.

StudioPhylicia_Laura_85.jpg

Ik wens je superveel plezier en succes met het binnenharken van al die leuke engagement met inwoners! En heb je vragen? Weet me dan te vinden via Instagram of per e-mail.

Groetjes, 

Laura

bottom of page